El Club

Secció d'Hoquei Línia de la A.E. Sant Andreu.
Seu social: Riera d'Horta s/n (cantonada Virgili).
08030 BARCELONA.
Telf. contacte: 607221972 (Jordi Argullós).
Horari d'entrenaments: Dilluns, Dimecres i Divendres de 20:00 a 24:00.
Nombre de Socis: 80.

Pista de Joc: Pavelló Municipal Francisco Calvo.
Riera d'Horta s/n (cantonada Virgili).
08030 BARCELONA.
Telf. contacte: 627585435 (Oscar Alonso).

Història i palmarés

A omplir per Jordi Argullós.

La Junta

Vocals: Agustí Godina i José Valdor.
Secretari: Alfonso Pérez.
Tresorer: Diego Alfonso.
Director Tècnic: Jordi Argullós.
Sots-President: Joan Camafort.
President: Josep Lluís García.

Avís legal

Aquesta és una Web al servei dels socis del Club Hoquei Línia Sant Andreu, que conté informació del Club i per als socis del Club, amb la clara voluntat de respectar tant els altres Clubs del mon de l'Hoquei Línia, com les persones que els composen.
Els drets de la propietat intel·lectual d’aquest lloc web i dels diferents elements continguts en ell, són propietat del Club Hoquei Línia Sant Andreu.
El Club Hoquei Línia Sant Andreu, en qualsevol moment, pot efectuar els canvis i actualitzacions que cregui oportuns sobre la informació i els continguts d’aquesta Web.
El Club Hoquei Línia Sant Andreu no garanteix la actualització de la pàgina ni la inexistència puntual d’errors en el seu contingut, però intentarà evitar-los en la mesura que li sigui possible.
L'accés a la pàgina Web i l’ús que se'n pugui fer dels seus continguts seran responsabilitat exclusiva d'aquell que ho faci. El Club Hoquei Línia Sant Andreu no respondrà de cap conseqüència, danys o perjudicis que es puguin derivar de l'accés o ús de la informació continguda.
El Club Hoquei Línia Sant Andreu no assumeix cap responsabilitat pels continguts d’enllaços a tercers que figuren en aquest lloc.  
La utilització no autoritzada dels continguts d’aquesta Web, així com els danys i perjudicis que es puguin ocasionar al Club, donarà pas a l'exercici de les accions que legalment li corresponguin i, en el seu cas, a les responsabilitats que del dit dret se'n derivin.